Rekisteröi ideasi Nesteen vastuullisuus-Hackathoniin 11.5. mennessä

Rekisteröi ideasi Nesteen vastuullisuus-Hackathoniin 11.5. mennessä

Neste esitti Slushissa 2016 kaikille ilmastonmuutoksen torjumisesta ja ihmisoikeuksien puolustamisesta kiinnostuneille digitalisaation asiantuntijoille avoimen kutsun osallistua Nesteen toimittajien arviointijärjestelmän digitalisointihankkeeseen.

Nyt Nesteellä on ilo kutsua intohimoisesti vastuullisuuteen suhtautuvat konseptointi-, IT-, IM-, koodaus-, datan visualisointi- ja digitalisointiosaajat

  • rekisteröimään alustavat ideat mahdollisimman pian, mutta viimeistään 11.5. Nesteen verkkosivustolla, josta löytyy myös kehitysympäristö ja lisämateriaalia osallistujille 24.4. alkaen
  • osallistumaan Pre-Hack Eventiin 21.4. joko Nesteen pääkonttorissa Espoon Keilarannassa tai digitaalisten kanavien kautta; tilaisuudessa tarjotaan lisätietoja Hackathonista sekä mahdollisuus verkostoitua ja rakentaa tiimejä.

Rekisteröidyistä ideoista valitaan kymmenen kehityskelpoisinta. Parhaat ideat esittäneet tiimit kutsutaan yhtäaikaisesti Helsingissä ja Singaporessa 23.-24. toukokuuta 2017 järjestettävään Hackathon-tapahtumaan ideoiden jatkokehittämistä varten.

Lisätietoa Hackathonista, kuten säännöt ja rekisteröityminen, löytyy verkkosivulta www.nestehackathon.com. Seuraa Hackathonia sosiaalisessa mediassa @Nestecorp ja liity globaaliin keskusteluun hashtagilla #hackthesupply.

Voittajajoukkueelle 10 000 euroa

Digitalisointihaasteessa kehitetään Nesteen Supplier Due Diligence -järjestelmää, jolla yhtiö arvioi ja seuraa toimitusketjujaan. Nykyinen -järjestelmä rakentuu manuaalisen työn varaan ja sisältää asiakirjojen käsittelyä Nesteen ja sen lukuisten eri puolilla maailmaa olevien raaka-ainetoimittajien välillä.

”Nesteen toimittajien arviointijärjestelmän digitalisointi on haastava projekti, jossa tarvitsemme parhaiden kykyjen apua. Panostamme raaka-aineidemme toimitusketjujen vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen jatkuvasti ja haluamme uuden järjestelmän tukevan meitä näiden jatkuvassa kehittämisessä. Odotamme aiheen ajankohtaisuudesta johtuen saavamme lukuisia innovatiivisia ideoita järjestelmän kehittämiseksi”, Nesteen vastuullisuusjohtaja Johan Lunabba sanoo.

Nesteen vastuullisuus- ja ICT-asiantuntijoista sekä sidosryhmien edustajista koostuva raati arvioi Hackathonissa tuotetut konseptit ja ideat. Voittajajoukkue ilmoitetaan Hackathonin päättyessä ja palkitaan 10 000 euron rahapalkinnolla.

Jouko Lampila | Lähde: Neste