Lämpöpumppualan huippuseminaari, näyttely ja kamariooppera

Lämpöpumppupäivä 29.11.2016 Heurekassa. Huippuohjelma: Kai Mykkänen, Raimo Lovio , Per Jonasson, Jari Kostama, Jari Suominen, Eva Heiskanen ja KAMARIOOPPERA ”Maamme Energia”

Tämän vuoden lämpöpumppualan suurtapahtuma, seminaari ja näyttely, pidetään tiistaina 29.11.2016 klo 8.30-16 Heurekassa Vantaan Tikkurilassa. Luvassa on taas huippuohjelma ja tosi hyvien kulkuyhteyksien päässä tuletpa sitten omalla autolla, kaukojunalla tai kehärataa pitkin lentoasemalta tai Helsingistä.

Tilaisuudessa esitetään otteita kamarioopperasta ”Maamme Energia”. Ooppera perustuu 10 professorin kirjaan Suomen tulevaisuudesta: Maamme energia, libretto Rosa Meriläinen, sävellys Mikko Helenius. Rooleissa mm. basso Oskari Nokso-Koivisto ja mezzosopraano Elli Vallinoja. Oopperaelämyksen lämpöpumppupäivään tarjoaa Nibe.

Lämpöpumpputapahtuman hinta on SULPUn, SuLVIn, SKLLn, STULn, Poratekin ja Lähienergialiiton jäsenille arvonlisäverottomana 155 euroa ja muille 200 euroa sisältäen huippuseminaarin, aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Päivän ohjelma ja linkki ilmittautumiseen löytyvät TÄÄLTÄ.

Jouko Lampila | Lähde: Sulpu